Clubul maltez Hibernians i-a oferit un contract lui Ched Evans

Clubul maltez Hibernians i-a oferit un contract fotbalistului Ched Evans, eliberat din închisoare în luna octombrie după ce a ispăşit o condamnare pentru viol.

49 afișări
Imaginea articolului Clubul maltez Hibernians i-a oferit un contract lui Ched Evans

Clubul maltez Hibernians i-a oferit un contract lui Ched Evans (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Căutăm un atacant de top şi Ched este omul potrivit", a declarat vicepreşedintele clubului maltez, Stephen Vaughan, care a precizat că Hibernians i-a oferit lui Evans un contract valabil până la finalul sezonului, informează bbc.com.

După apariţia acestei informaţii, gruparea scoţiană Hibernian a făcut o precizare pe Twitter: "Pentru clarificare: suntem Hibs din Scoţia şi nu Hibernians din Malta. Dacă se va schimba situaţia vă vom anunţa".

Evans juca pentru Sheffield United în momentul condamnării şi, după eliberarea din închisoare, clubul din League One i-a dat permisiunea să se antreneze la baza de pregătire a grupării. Sheffield United şi-a retras însă oferta după reacţiile virulente ale suporterilor şi ale unor oficiali. Peste 165.000 de persoane au semnat o petiţie prin care s-au opus unei eventuale reangajări a lui Evans de către club.

Fostul atacant al echipei Sheffield United, galezul Ched Evans, a fost eliberat din închisoare în luna octombrie, după ce a efectuat jumătate din pedeapsa de cinci ani la care fusese condamnat pentru viol.

În vârstă de 26 de ani, Evans a fost găsit vinovat în aprilie 2012 pentru violarea unei tinere de 19 ani într-un hotel în mai 2011.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici