Copos: Sunt mândru de Rada şi de jucători

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, luni, că este mândru de echipă şi de antrenorul acesteia, Marian Rada, pentru rezultatele obţinute în turneul de pregătire din Spania şi a reafirmat faptul că va face tot ce îi stă în putere pentru a salva clubul de la faliment.

163 afișări
Imaginea articolului Copos: Sunt mândru de Rada şi de jucători

Marian Rada (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Eram obligat prin lege să introduc insolvenţa la clubul Rapid. Aveam pierderi de 30 de milioane de euro, care vin din anul 2008-2009. În felul acesta facem eforturi foarte mari să salvăm clubul şi vedeţi şi voi ultimele rezultate obţinute de Marian Rada şi de băieţi. Sunt mândru de ei şi voi face tot ce-mi stă în putere, chiar şi în aceste condiţii, în care sunt hăituit zi de zi, să-l ţinem în viaţă", a afirmat Copos, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, unde a început, luni, judecarea recursului în dosarul transferurilor.

Formaţia Rapid a disputat mai multe meciuri de verificare în cantonamentul din Marbella, cu Dnepr Dnepropetrovsk (scor 1-3), Videoton (scor 1-3), Guangzhou Evergrande (scor 1-0), Rubin Kazan (scor 1-0), Torpedo Kutaisi (scor 4-5 după loviturile de departajare), Legia Varşovia (scor 0-2) şi Lech Poznan (scor 3-1).

În ultima partidă, disputată duminică, Rapidul a învins echipa Oţelul Galaţi, cu scorul de 4-0 (2-0).

FC Rapid se confruntă cu mari probleme financiare, jucătorii şi angajaţii clubului fiind neplătiţi de mai multe luni. De asemenea, FC Rapid are datorii şi faţă de alte societăţi. La 7 decembrie 2012, Tribunalul Bucureşti a admis cererea SC FC Rapid SA şi a deschis procedura de insolvenţă a clubului condus de George Copos.

Victor şi Ioan Becali, Cristian Borcea, Gheorghe Copos, Gheorghe Popescu şi Gheorghe Nețoiu au fost prezenţi, luni, la instanţa supremă, unde a început judecarea recursurilor făcute de cei opt oameni din fotbalul românesc faţă de condamnările la închisoare primite în dosarul transferurilor de jucători.

Judecătorii instanţei supreme au stabilit ca judecarea recursurilor să fie reluată în 5 martie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici