Dan Petrescu are oferte de a antrena în Anglia, Italia şi Rusia (impresar)

Tehncianul Dan Petrescu, demis de curând de la Al Arabi, a primit oferte de a antrena echipe din Anglia şi Italia, precum şi de la un club din Rusia, care "nu este Amkar Perm", a declarat impresarul Nicolae Pîrnău, citat de presa rusă.

271 afișări
Imaginea articolului Dan Petrescu are oferte de a antrena în Anglia, Italia şi Rusia (impresar)

Dan Petrescu (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Agentul a făcut referire la Amkar Perm pentru că aceasta este singura grupare din prima ligă rusă care îşi caută oficial antrenor, după ce s-a despărţi de muntenegreanul Slavoljub Muslin, la 9 decembrie.

"Dan a părăsit Qatarul şi este acum la Bucureşti. Nu vreau să vorbesc despre sume, dar pot spune că părţile (nr. - Dan Petrescu şi clubul Al Arabi) s-au pus de acord, totul e bine, nimeni nu se poate plânge. Negociem cu mai multe cluburi din Anglia şi Italia, dar este şi o propunere din Rusia, de la o grupare din prima ligă. Dan a spus că vrea să se întoarcă în Rusia, aşa că este o prioritate această direcţie. Şi nu este vroba de Amkar Perm", a declarat Pîrnău agenţiei R-Sport.

Dan Petrescu a semnat la începutul lunii iunie un contract pe doi ani cu gruparea Al-Arabi din Qatar. Însă echipa nu a avut rezultate scontate de conducerea clubului, astfel că Petrescu a fost demis la începutul lunii decembrie.

Antrenorul Dan Petrescu a mai pregătit în Rusia echipa Kuban Krasnodar, din 29 decembrie 2009, când formaţia evolua atunci în liga a II-a, până în 17 august 2012. El a reuşit promovarea echipei după primul sezon, apoi a fost foarte aproape de a termina pe un loc care să-i asigure participarea în Liga Europa.

Din 18 august 2012, el a preluat conducerea tehnică a formaţiei Dinamo Moscova, de unde a fost demis la 8 aprilie 2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici