Debut cu victorie pentru Paulo Sergio la CFR Cluj, scor 5-0 cu FC Braşov

Formaţia CFR Cluj a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 5-0 (1-0), echipa FC Braşov, într-un meci din etapa a XIV-a a Ligii I, primul cu portughezul Paulo Sergio pe banca tehnică a clujenilor.

202 afișări
Imaginea articolului Debut cu victorie pentru Paulo Sergio la CFR Cluj, scor 5-0 cu FC Braşov

Debut cu victorie pentru Paulo Sergio la CFR Cluj, scor 5-0 cu FC Braşov (Imagine: Mircea Rosca/Arhiva Mediafax Foto)

Golurile au fost marcate de Kapetanos '13, Mureşan '55, Cadu '65 (penalti), Rui Pedro '69, Aguirregaray '82.

1-0: Kapetanos înscrie împingând în plasă mingea de pe linia porţii, după o centrare a lui Luis Alberto, urmată de o reluare a lui Mureşan.

2-0: Mureşan majorează scorul cu o lovitură cu capul din aproximativ şapte metri, după o centrare din corner a lui Valente.

3-0: Cadu transformă un penalti acordat de centralul Lucian Rusandu pentru o intervenţie a lui Taborda la Kapetanos.

4-0: Rui Pedro înscrie cu capul de la 6-7 metri, după o centrare a lui Valente.

5-0: Aguirregaray stabileşte scorul final cu un şut de la aproximativ 18 metri.

CFR Cluj: Felgueiras - Ivo Pinto, Cadu, Piccolo, Sepsi - Alberto (Aguirregaray '76), G. Mureşan - D. Valente (Deac '74), Bastos (Rui Pedro '25), Camora - Kapetanos. Antrenor: Paulo Sergio.

FC Braşov: Taborda - Străuţ, Fl. Lazăr (Potecu '86), Machado, Cr. Ionescu - Mateiu, Velayos - Popa, Viveiros (Brata '68), Buga - Păun (Hadnagy '78). Antrenor: Sorin Cârţu.

Cartonaşe galbene: Luis Alberto '15, Camora '90+3 / Taborda '64, Păun '75, Popa '88

Arbitri: Lucian Rusandu (central) - Cristian Nica, Bogdan Gheorghe (asistenţi) - Florin Marcu (rezervă0

Observatori: Constantin Miclea, Rodion Cămătaru.

Tehnicianul portughez Paulo Sergio a fost prezentat oficial, marţi, într-o conferinţă de presă, în funcţia de antrenor principal al echipei CFR Cluj, el înlocuindu-l pe Ioan Andone.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici