Del Bosque: Messi este cel mai bun şi fără Xavi şi Iniesta

Selecţionerul spaniol Vicente Del Bosque a declarat, luni, pentru cotidianul El Pais, că argentinianul Lionel Messi, favorit pentru un al patrulea Balon de Aur, este cel mai bun jucător din lume şi ar fi la fel şi fără ajutorul lui Xavi şi Andres Iniesta, coechipierii săi de la FC Barcelona.

219 afișări
Imaginea articolului Del Bosque: Messi este cel mai bun şi fără Xavi şi Iniesta

Del Bosque: Messi este cel mai bun şi fără Xavi şi Iniesta

"Messi ar fi cel mai bun chiar şi fără Xavi şi Iniesta. Dacă Messi ar juca pe stradă, i-ar dribla pe toţi", a explicat Del Bosque pentru cotidianul El Pais, informează AFP.

Argentinianul, Iniesta şi portughezul Cristiano Ronaldo sunt cei trei pretendenţi pentru Balonul de Aur 2012, care va fi decernat luni seară la Zurich.

Del Bosque, care este nominalizat la premiul de cel mai bun antrenor al anului alături de Pep Guardiola şi Jose Mourinho, a mai spus că nu ar putea face nimic fără staful său.

"Nu pot să spun că aş fi în stare să câştig ceva fără ei. Să decizi cine este cel mai bun antrenor este imposibil pentru mine", a adăugat Del Bosque.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici