Del Bosque vrea să plece de la naţionala Spaniei după Euro-2016

Selecţionerul Spaniei, Vicente del Bosque, criticat pentru eliminarea echipei încă din faza grupelor la Cupa Mondială, a anunţat că va rămâne în funcţie până la Euro-2016.

48 afișări
Imaginea articolului Del Bosque vrea să plece de la naţionala Spaniei după Euro-2016

Del Bosque vrea să plece de la naţionala Spaniei după Euro-2016 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Într-un interviu publicat, vineri, de cotidianul madrilen As, tehnicianul susţine că "ideea sa" este să-şi ducă la capăt contractul care expiră în 2016.

"În viaţă nimic nu este sigur. Dar da, aceasta este intenţia mea: să continui până în 2016, în Franţa, iar apoi să plec. Federaţia a trebuit să pregătească o tranziţie uşoară. Dar voi rămâne apropiat de fotbal şi federaţie", a declarat Del Bosque.

Numit în 2008, în locul lui Luis Aragones, Del Bosque a câştigat cu Spania titlul mondial în 2010 şi titlul european în 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici