Doroftei, Răchită şi naţionala artiştilor, meci de fotbal caritabil la Ploieşti

Foşti sportivi, printre care Leonard Doroftei şi Valentin Răchită, vor participa alături de naţionala artiştilor, la sfârşitul acestei săptămâni, în Sala Olimpia din Ploieşti, la o acţiune pentru ajutorarea elevilor cu situaţie materială precară, dar cu rezultate la învăţământ.

106 afișări
Imaginea articolului Doroftei, Răchită şi naţionala artiştilor, meci de fotbal caritabil la Ploieşti

Doroftei, Răchită şi naţionala artiştilor, meci de fotbal caritabil la Ploieşti (Imagine: Bogdan Baraghin/Mediafax Foto)

Competiţia, la care participă 12 echipe, este organizată de Vispesti Glass şi Asociaţia Română de Minifotbal, partidele începând sâmbătă la ora 13.00, finala fiind programată duminică, la ora 18.30. După finală, va avea loc o partidă demonstrativă de fotbal între naţionala artiştilor, având în componenţă, printre alţii, pe Aurelian Temişan, Victor Yila, Adrian Enache, Andrei Ştefănescu şi Kamarra şi echipa "prietenii lui Răchită", formată din Adrian Toader, Ştefan Preda, Daniel Chiriţă, Dumitru Jipa, Valeriu Răchită şi Leonard Doroftei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici