Dusan Uhrin jr. va prelua echipa FC Braşov

Directorul general al echipei FC Braşov, Constantin Zotta a declarat, miercuri, că l-a ales pe cehul Dusan Uhrin jr. pentru funcţia de antrenor principal pentru că era nevoie de un tehnician de top, acesta urmând să preia formaţia ardeleană din 10 ianuarie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

115 afișări
Imaginea articolului Dusan Uhrin jr. va prelua echipa FC Braşov

Dusan Uhrin jr. (Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto)

"Mă bucur că am reuşit să batem palma cu Dusan Uhrin jr. pentru că era nevoie de un antrenor de top, iar el are un astfel de profil. Am purtat o discuţie cu el împreună cu patronul Ioan Neculaie şi avem încredere că lucrurile se vor schimba la FC Braşov. Dusan Uhrin jr. cunoaşte fotbalul românesc pentru că a mai fost la echipe din ţară şi sigur va face treabă bună la noi. Va prelua echipa în 10 ianuarie, atunci când jucătorii se vor reuni după vacanţă", a spus Constantin Zotta.

În vârstă de 47 de ani, Dusan Uhrin jr. a mai antrenat în Liga I mai bine de doi ani, la două echipe, Poli Timişoara şi CFR Cluj.

În prezent, echipa braşoveană, locul 10 în Liga I cu 19 puncte după 16 etape, este condusă de Adrian Szabo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici