Edwin van der Sar: A fost o tragere bună dacă stăm să ne gândim că puteam întâlni Chelsea

Directorul de marketing al clubului Ajax Amsterdam, fostul portar Edwin van der Sar, a declarat, joi, pentru De Telegraaf, după tragerea la sorţi a 16-imilor de finală ale Ligii Europa, că a fost o tragere bună, mai ales că echipa sa putea întâlni deţinătoarea Ligii Campionilor, Chelsea Londra.

203 afișări
Imaginea articolului Edwin van der Sar: A fost o tragere bună dacă stăm să ne gândim că puteam întâlni Chelsea

Edwin van der Sar (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Steaua a câştigat grupa ei de Liga Europa, chiar şi în faţa celor de la VfB Stuttgart. Au foarte mulţi jucători români, mulţi dintre ei tineri. Se compară într-o anumită măsură cu noi din acest punct de vedere. Primul lor meci după pauza de iarnă va fi împotriva noastră, poate că este un avantaj pentru noi. A fost o tragere bună dacă stăm să ne gândim că puteam întâlni Chelsea", a spus Van der Sar, care a fost prezent la tragerea la sorţi de la Nyon.

Formaţia Steaua Bucureşti va întâlni echipa olandeză Ajax Amsterdam în 16-imile de finală ale Ligii Europa, s-a stabilit în urma tragerii la sorţi ce a avut loc, joi, la Nyon.

Steaua va juca meciul tur în deplasare, la 14 februarie, de la ora 20.00, returul urmând să aibă loc în România, la 21 februarie, la ora 22.05.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici