El Pais: Mourinho ar fi primit o ofertă de la Chelsea, dar încă nu a decis dacă va accepta

Antrenorul echipei Real Madrid, Jose Mourinho, ar fi primit o ofertă pentru a prelua formaţia Chelsea, dar nu a semnat nimic, deoarece conducătorii grupării engleze refuză să-i acorde "puteri depline" în materie de recrutare, scrie, duminică, publicaţia El Pais, citată de AFP.

149 afișări
Imaginea articolului El Pais: Mourinho ar fi primit o ofertă de la Chelsea, dar încă nu a decis dacă va accepta

Jose Mourinho (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Antrenorul nu exclude posibilitatea de a continua încă un sezon la Real dacă Roman Abramovici continuă să-i refuze puterile depline pentru a aduce şi a vinde jucători", scrie cotidianul spaniol.

Potrivit El Pais, care citează surse din cadrul Gestifute, firma lui Jorge Mendes, agentul lui Mourinho, portughezul ar fi primit o ofertă de la Roman Abramovici în martie, dar acesta îi oferă doar funcţia de antrenor, nu cea de manager general.

Nemulţumit de ofertă, Mourinho a decis să aştepte înainte de a reveni la echipa londoneză la care a mai fost în perioada iunie 2004-septembrie 2007.

El Pais asigură că, dacă nu-i sunt acceptate condiţiile, portughezul, aflat sub contract cu Real până în 2016, ar putea rămâne la madrileni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici