Eric de Oliveira, Pandurii: Vom ieşi din situaţia grea şi vom face surprize în retur

Mijlocaşul brazilian Eric de Oliveira a declarat, duminică, la plecarea echipei Pandurii Târgu Jiu în cantonamentul din Antalya (Turcia), că formaţia sa va ieşi din situaţia grea şi va produce suprize în returul Ligii I, informează site-ul oficial al grupării gorjene.

123 afișări
Imaginea articolului Eric de Oliveira, Pandurii: Vom ieşi din situaţia grea şi vom face surprize în retur

Eric de Oliveira (Imagine: Mircea Rosca/ Mediafax Foto)

"Am ales să vin la Pandurii pentru că ştiam cum o să fie aici, că voi fi bine primit, că vor avea răbdare cu mine şi că îmi voi regăsi forma. Dacă nu era Pandurii, nu mergeam în Arabia la un contract mai bun. Le mulţumesc celor de la Pandurii şi sper să îi răsplătesc acum că m-am întors. Sunt sigur că vom ieşi din situaţia grea şi din retur vom face surprize", a spus Eric.

Clubul Pandurii Târgu Jiu a anunţat, joi, pe site-ul oficial, că a obţinut serviciile mijlocaşului brazilian Eric de Oliveira Pereira pentru următoarele şase luni.

Eric, în vârstă de 29 de ani, a mai evoluat la Pandurii în turul sezonului 2013/2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici