FC Hermannstadt încă nu a simţit gustul înfrângerii în SuperLiga. Victorie în faţa Petrolului în prelungiri

Partida contând pentru runda 10 a Ligii 1, dintre FC Hermannstadt şi Petrolul Ploieşti s-a terminat cu scorul de 2-1, golul victoriei sibienilor fiind marcat de Ionuţ Stoica, la ultima fază a meciului.

329 afișări
Imaginea articolului FC Hermannstadt încă nu a simţit gustul înfrângerii în SuperLiga. Victorie în faţa Petrolului în prelungiri

Takayuki Seto a marcat în propria poartă în minutul 10 şi scorul a fost 1-0 pentru sibieni, apoi a egalat Christian Irobiso, în minutul 29. Scorul la pauză în partida dintre FC Hermannstadt şi Petrolul Ploieşti a fost de 1 - 1.

În repriza a doua, Silviu Balaure a fost înlocuit de Ionuţ Stoica.

Stoica a marcat pentru 2 - 1 în minutul 94, la ultima fază a meciului, în prelungiri.

FC Hermannstadt este acum pe locul 2, cu 19 puncte, după 5 victorii, patru meciuri egale şi nicio înfrângere, iar Petrolul Ploieşti este pe locul 4, cu 17 puncte, din 5 victorii, 2 meciuri egale şi 3 înfrângeri.

FC Hermannstadt este singura echipă din Liga 1 care nu are nicio înfrângere până în prezent.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici