FCSB a câştigat cu FC Hermannstadt, 3-1

FCSB s-a impus în etapa a zecea a Ligii I Betano în deplasare cu nou-promovata FC Hermannstadt.

208 afișări
Imaginea articolului FCSB a câştigat cu FC Hermannstadt, 3-1

FCSB a câştigat cu FC Hermannstadt, 3-1

După patru înfrângeri consecutive în Liga 1, Hermannstadt a început ambiţios partida cu FCSB. Dâlbea, care împlineşte 37 de ani peste o săptămână, şi-a făcut cadou un gol în poarta liderului.

Putea să fie chiar o "dublă", dar a doua oară a marcat din poziţie de ofsaid. Sibienii au mai ratat o ocazie mare, dar nu au intrat cu avantaj la pauză pentru că Florin Tănase a egalat în minutul 41. Gnohere şi-a trecut în cont a şaptea reuşită din acest sezon, iar vicecampioana a început să se simtă ca acasă la Târgu Mureş.

Tănase a rămas de două ori singur cu portarul în decurs de un minut, dar a marcat doar o dată.

S-a terminat 3-1 pentru FCSB, care rămâne lider cu 21 de puncte după etapa a zecea, urmată de Astra cu 17 puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici