FCSB, zdrobită identic la revanşă de Silkeborg: 5-0

  • Elevii lui Nicolae Dică au înregistrat un nou eşec în Conference League
  • Meciul revanşei cu Silkeborg s-a transformat în coşmar pentru roş-albaştrii
  • Danezii i-au înfrânt pe Arena Naţională cu acelaşi scor din tur: 5-0
1589 afișări
Imaginea articolului FCSB, zdrobită identic la revanşă de Silkeborg: 5-0

Sursa foto: MediafaxFoto

FCSB nu se regăseşte în actualul sezon. După ce în campionatul intern a dat semne de revenire, meciul de acasă cu Silkeborg părea ocazia ideală pentru a şterge umilinţa istorică suferită în Danemarca.

Din păcate, pentru trupa antrenată de Nicolae Dică, lucrurile nu s-au potrivit aşa cum au fost plănuite. Kusk a deschis scorul pentru danezi în minutul 12, iar Klynge majora scorul patru minute mai târziu.

FCSB intra la pauză cu handicap de două goluri pe tabela de marcaj. Repriza secundă nu a adus minunea pe care o spera toată suflarea roş-albastră.

Tengstedt a dus scorul la 3-0 pentru Silkeborg în minutul 63. Ca umilinţa să fie completă, Jorgensen a semnat dubla în minutele 68 şi 70.

FCSB este una dintre cele mai slabe formaţii din Conference League, alături de austriceii de la Austria Viena şi irlandezii de la Shamrock Rovers. Toate trei au un singur punct acumulat datorită unor remize albe, fără gol marcat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici