Federaţia nord-irlandeză: Fanii îşi pot cumpăra bilete pentru meciul cu România

Federaţia Nord-Irlandeză de Fotbal a anunţat, vineri, pe site-ul oficial, că a fost informată de UEFA că fanii îşi pot cumpăra bilete în vederea meciului cu România, programat la Bucureşti, la 14 noiembrie, în preliminariile Euro-2014.

396 afișări
Imaginea articolului Federaţia nord-irlandeză: Fanii îşi pot cumpăra bilete pentru meciul cu România

Federaţia nord-irlandeză: Fanii îşi pot cumpăra bilete pentru meciul cu România (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Corpul de Disciplină, Etică şi Control al UEFA a luat o decizie privind meciul România - Ungaria, din 11 octombrie. Astfel, UEFA a informat federaţia nord-irlandeză că nu va exista un impact în cazul fanilor care vor să asiste la meciul cu România din 14 noiembrie. Biletele pentru meci vor fi puse în vânzare online luni, 3 noiembrie, urmând ca federaţia să aibă confirmarea forului român cu privire la alocarea biletelor", se arată pe site-ul oficial al federaţiei nord-irlandeze.

UEFA a deschis o procedură disciplinară după meciul România - Ungaria, disputat, la 11 octombrie, în preliminariile Euro-2016, românii fiind cercetaţi pentru incidentele din tribune, iar maghiarii pentru rasism. Cazul a fost analizat la 23 octombrie, iar decizia Corpului de Disciplină, Etică şi Control al UEFA urmează să fie anunţată oficial vineri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici