Fernando Alonso, transportat cu elicopterul la spital după un accident pe circuitul de la Barcelona. Pilotul va rămâne sub observaţia medicilor o zi sau două

Pilotul spaniol al echipei McLaren-Honda, Fernando Alonso, a suferit un accident, duminică, în ultima zi a sesiunii de teste de la Barcelona, fiind transportat cu elicopterul în stare de conştienţă la spital, informează presa spaniolă.

1863 afișări
Imaginea articolului Fernando Alonso, transportat cu elicopterul la spital după un accident pe circuitul de la Barcelona. Pilotul va rămâne sub observaţia medicilor o zi sau două

Fernando Alonso, transportat cu elicopterul la spital după un accident pe circuitul de la Barcelona (Imagine: Hepta)

Alonso a pierdut controlul monopostului McLaren-Honda în virajul al patrulea al Circuit de Catalunya şi maşina sa a lovit zidul de protecţie de pe marginea pistei. Cotidianul Marca notează că timp de zece minute pilotul ar fi acuzat ameţeli şi nu a ieşit din monopost. El a fost transportat la centrul medical al circuitului, apoi la spital, cu un elicopter, pentru investigaţii suplimentare.

Fernando Alonso este "ok şi conştient", a anunţat echipa McLaren.

Dublul campion mondial revine din acest an la echipa britanică după cinci sezone în care a concurat pentru Ferrari. McLaren reface din 2015 parteneriatul cu Honda, compania japoneză furnizând motoarele. Însă noul monopost MP4-30 a înregistrat numeroase probleme tehnice în şedinţele de antrenamente dinaintea sezonului 2015, care va începe la mijlocul lunii martie.

Fernando Alonso va rămâne sub observaţia medicilor o zi sau două

Pilotul spaniol al echipei McLaren-Honda, Fernando Alonso, care a suferit duminică un accident la Barcelona, va rămâne sub observaţia medicilor o zi sau două, a anunţat reprezentantul fostului campion mondial, Luis Garcia Abad, informează Mundo Deportivo.

"Fernando a fost supus mai multor investigaţii, din precauţie, şi este bine. Dar va rămâne între 24 şi 48 de ore sub observaţie", a spus Garcia Abad.

Luis Garcia Abad a precizat că accidentul a fost cauzat de problemă a monopostului, nu de o indispoziţie a pilotului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici