FIFA a extins la nivel mondial sancţiunile pentru un jucător din Moldova şi doi din Salvador

FIFA a anunţat, vineri, că a extins la nivel mondial suspendarea fostului internaţional moldovean Serghei Laşcenkov şi pe cele ale unor fotbalişti din Salvador sancţionaţi de federaţia ţării lor luna trecută, pentru implicarea în meciuri trucate.

48 afișări
Imaginea articolului FIFA a extins la nivel mondial sancţiunile pentru un jucător din Moldova şi doi din Salvador

FIFA a extins la nivel mondial sancţiunile pentru un jucător din Moldova şi doi din Salvador (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a decis, în august, ca Laşcenkov să fie suspendat cinci ani pentru implicarea în manipularea rezultatului unui meci din campionatul Ucrainei, disputat în 2008, între fostele sale echipe Metalist Harkov şi Karpati Lvov.

În ceea ce îi priveşte pe cei doi fotbalişti din Salvador, ale căror nume nu au fost date publicităţii, aceştia au fost suspendaţi la 18 octombrie de către Comisia de Disciplină a federaţiei lor naţionale, pentru şase luni, respectiv cinci ani, ca urmare a unei anchete privind meciuri trucate ale echipelor naţionale de seniori şi under 20.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici