Florin Prunea: Am prelungit înţelegerea cu Grahovac pentru încă un sezon

Preşedintele executiv al CSMS Iaşi, Florin Prunea, a declarat joi că gruparea din dealul Copoului i-a prelungit contractul portarului Branko Grahovac pentru încă un sezon, transmite corespondentul MEDIAFAX.

56 afișări
Imaginea articolului Florin Prunea: Am prelungit înţelegerea cu Grahovac pentru încă un sezon

Florin Prunea: Am prelungit înţelegrea cu Grahovac pentru încă un sezon (Imagine: Constantin Vladescu-Mediafax Foto)

"Am prelungit înţelegrea cu Grahovac pentru încă un sezon. Potrivit înţelegerii iniţiale, noi aveam posibilitatea de a activa clauza de prelungire pentru încă unan. El a semnat vara trecută un contract
cu CSMS pe o perioadă de un an, cu opţiune din partea clubului de prelungire, iar noi am activat acea clauză. În aceeaşi situaţie sunt mai mulţi jucători", a spus Florin Prunea.

Branko Grahovac a precizat că şi-ar dori o creştere a salariului: "Vreau să discut cu domnul Prunea o majorare a salariului. A fost şi el portar şi ştie ce am făcut eu înacest sezon pentru Iaşi".

La finalul partidei CSMS Iaşi - CFR Cluj, Branko Grahovac a acuzat conducerea grupării ieşene că tergiversează prelungirea contractului care expiră în această vară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici