Florin Prunea: Nu ascund faptul că vreau să ia Târgu Mureş campionatul

Preşedintele executiv al echipei CSMS Iaşi, Florin Prunea, a declarat luni seară că îşi doreşte ca elevii lui Nicolo Napoli să încurce Steaua şi ASA Târgu Mureş să ia campionatul.

175 afișări
Imaginea articolului Florin Prunea: Nu ascund faptul că vreau să ia Târgu Mureş campionatul

Florin Prunea: Nu ascund faptul că vreau să ia Târgu Mureş campionatul (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

"Nu ascund faptul că vreau să ia Târgu Mureş campionatul. Jucătorii noştri au acum ocazia să-şi demonstreze valoarea pentru că toţi ochii vor fi pe noi. Nu ştiu câţi dintre ei vor mai avea vreodată şansa să decidă campioana. Cu o victorie, noi terminăm pe un loc mai sus în clasament şi asta înseamnă bani mai mulţi. În plus, jucătorii sunt extrem de motivaţi. Au, cred, cea mai mare primă din istoria clubului", a spus Florin Prunea.

Oficialul formaţiei ieşene a precizat că se aşteaptă la un număr foarte mare de spectatori: "Marţi şi miercuri vor fi deschise casele de bilete de la Stadionul«Emil Alexandrescu» între orele 10.00 şi 16.00, iar joi, de la ora 10.00, până la startul meciului. Ne aşteptăm la un număr mare de fani".

Un tichet la peluze costă 20 lei, la tribunele A şi B, 40 lei, la tribunele 0 A şi 0 B, 60 lei iar la tribuna 0, 100 lei.

Meciul CSMS Iaşi - Steaua va avea loc, joi, de la ora 20.00, în ultima etapă a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici