Fost internaţional român de rugby, poliţist la antidrog în Australia

Fostul internaţional de rugby Ştefan Chirilă, care a evoluat de opt ori în tricoul "stejarilor", este acum poliţist la brigada antidrog în Melbourne, devenind şi om de legatură al poliţiei cu comunitatea de români din Australia.

170 afișări
Imaginea articolului Fost internaţional român de rugby, poliţist la antidrog în Australia

Fost internaţional român de rugby, poliţist la antidrog în Australia (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Originar din comuna ieşeană Prisacani, Chirilă, fost jucător pe linia de treisferturi, s-a despărţit în 1991 de naţionala Romaniei, după ce a ales să facă pasul spre Franţa la rugby în 13, informează frr.ro.

În Hexagon fost selecţionat în echipa preşedintelui, care a întâlnit Australia. În 1996, rugbystul român se îmbarcă având ca destinaţie Melbourne. A evoluat pentru echipa universităţii din localitate la rugby în 15.

În paralel cu rugbyul a urmat cursurile universitare şi a devenit poliţist la brigada antidrog. Apoi a devenit om de legatură al poliţiei cu comunitatea de români din Australia. Ştefan Chirilă este căsătorit şi are doi copii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici