Fostul director sportiv al lui Lance Armstrong scrie o carte cu versiunea sa despre evenimente

Belgianul Johan Bruyneel, fost director sportiv al lui Lance Armstrong la cele şapte victorii din Turul Franţei, pregăteşte o carte în care va oferi versiunea sa despre evenimente, a anunţat, vineri, cotidianul olandez De Telegraaf.

254 afișări
Imaginea articolului Fostul director sportiv al lui Lance Armstrong scrie o carte cu versiunea sa despre evenimente

Fostul director sportiv al lui Lance Armstrong scrie o carte cu versiunea sa despre evenimente (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit cotidianului citat, Bruyneel vrea să "plaseze totul în contextul bun şi să corecteze imaginea falsă pe care raportul USADA, presa şi oameni ca Tyler Hamilton şi Floyd Landis i-au creat-o".

Citat de Telegraaf, fostul manager a precizat că va continua lupta contra Agenţiei Mondiale Antidoping (USADA). "Voi continua până când voi avea sentimentul că voi avea parte de un proces echitabil", a declarat Bruyneel, referindu-se la procedura care îl vizează în SUA.

Johan Bruyneel se confruntă şi cu o anchetă a federaţiei belgiene(RLVB), el urmând să fie audiat zilele următoare. RLVB a deschis un dosar şi l-a audiat prima oară pe Johan Bruyneel în 2010, după acuzaţiile fostului rutier, Floyd Landis.

Lance Armstrong a recunoscut pentru prima oară în public, într-un interviu acordat realizatoarei TV Oprah Winfrey, că a luat produse dopante în timpul carierei sale cicliste, după mai mult de zece ani în care a negat acest lucru.

El a răspuns "da" atunci când realizatoarea TV Oprah Winfrey l-a întrebat dacă s-a dopat în timpul celor şapte victorii la Turul Franţei (1999-2005), într-un prim interviu acordat după ce a fost radiat pe viaţă din ciclism.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici