Fostul internaţional suedez Klas Ingesson a încetat din viaţă la 46 de ani

Fostul internaţional suedez Klas Ingesson a încetat din viaţă la vârsta de 46 de ani, în noaptea de marţi spre miercuri, din cauza unui cancer al măduvei osoase.

219 afișări
Imaginea articolului Fostul internaţional suedez Klas Ingesson a încetat din viaţă la 46 de ani

Fostul internaţional suedez Klas Ingesson a încetat din viaţă la 46 de ani (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Klas Ingesson a demisionat în urmă cu două săptămâni de la conducerea tehnică a echipei Elfsborg, după ce boala sa s-a agravat, anunţă cotidianul L'Equipe.

Ingesson a fost diagnosticat cu cancer al măduvei osoase în 2009.

"Toţi cei care îşi amintesc Cupa Mondială din 1994 ştiu ce echipă fantastică am avut şi ce rol important avea Klas", a declarat preşedintele forului suedez Karl-Erik Nilsson, vorbind despre un "jucător fantastic şi exemplar".

Klas Ingesson a evoluat ca jucător în la echipele IFK Goteborg, FC Malines, PSV Eindhoven, Sheffield Wednesday, AS Bari, Bologna, Olympique Marseille şi US Lecce. El a făcut parte din lotul naţionalei Suediei, medaliată cu bronz la Cupa Mondială din 1994, după ce a trecut în sferturile de finală de reprezentativa României.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici