Fostul secretar general al FRF, Dan Matei, a murit

Fostul secretar general al Federaţiei Române de Fotbal, Dan Matei, a încetat din viaţă la 80 de ani, a anunţat, duminică, forul de la Casa Fotbalului pe site-ul oficial.

171 afișări
Imaginea articolului Fostul secretar general al FRF, Dan Matei, a murit

Fostul secretar general al FRF, Dan Matei, a murit (Imagine: Shutterstock)

Dan Matei a fost secretar feneral al FRF în perioada 1987-1990. Pe lângă funcţia pe care a deţinut-o în cadrul FRF, Dan Matei a fost şi unul dintre fondatorii "Luceafărului", proiect început la finalul anilor '70 care avea ca obiectiv selecţionarea şi pregătirea celor mai talentaţi copii şi juniori din întreaga ţară.

"Federaţia Română de Fotbal îşi exprimă condoleanţele şi regretă dispariţia lui Dan Matei. Înmormântarea va avea loc luni", scrie frf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici