Fotografia cu Leo Messi care a născut cele mai multe dezbateri după PSG - Manchester City 2-0

  • Argentinianul a marcat, marţi seară, primul gol de la venirea la PSG.
  • După gol, s-a sacrificat, punându-se jos, în spatele zidului, la o lovitură liberă a adversarilor.
  • Sunt voci care susţin că Messi nu trebuia să se umilească în acest fel.
1703 afișări
Imaginea articolului Fotografia cu Leo Messi care a născut cele mai multe dezbateri după PSG - Manchester City 2-0

La partida PSG - Manchester City, din grupele Champions League, încheiată cu 2-0 pentru parizieni, Leo Messi a fost protagonist. 

La câteva minute după ce a înscris primul său gol în tricoul lui PSG, un alt gest al lui Messi a făcut înconjurul planetei.

Asta pentru că argentinianul s-a aşezat pe gazon, în spatele zidului, la o lovitură liberă executată de oaspeţii de la Manchster City. Procedeul la care a apelat Messi nu a fost aprobat de toţi, existând voci care susţin că sud-americanul s-a umilit.

7 partide şi 7 goluri în Liga este palmaresul lui Leo contra lui Manchester City. Cele două formaţii au primele două şanse la câştigarea Ligii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici