FRF: Greva foamei este îndreptată împotriva cui nu trebuie. Alţii sunt principalii vinovaţi

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a lansat un apel, sâmbătă, pe site-ul oficial, către suporterii echipei Rapid, cerându-le acestora să înţeleagă adevărata cauză a situaţiei în care se află gruparea giuleşteană şi faptul că greva foamei "este îndreptată împotriva cui nu trebuie".

167 afișări
Imaginea articolului FRF: Greva foamei este îndreptată împotriva cui nu trebuie. Alţii sunt principalii vinovaţi

FRF: Greva foamei este îndreptată împotriva cui nu trebuie. Alţii sunt principalii vinovaţi (Imagine: Octav Ganea/ Mediafax Foto)

"Federaţia Română de Fotbal apreciază şi respectă - aşa cum a făcut-o întotdeauna - ataşamentul suporterilor rapidişti faţă de propria echipă şi faţă de culorile clubului. Da, este adevărat, Rapid are o istorie îndelungată şi frumoasă, o tradiţie şi un spirit aparte. Numai că, din păcate, de-a lungul părţii recente a istoriei, s-au comis destule erori de ordin managerial şi strategic, ele fiind, de fapt, cele care au adus Rapidul în situaţia de azi. Apreciem faptul că fanii de lângă Podul Grant au recurs la această supremă formă de dragoste şi de sacrificiu, numai că greva foamei este îndreptată tocmai împotriva cui nu trebuie. Nu Federaţia Română de Fotbal şi Liga Profesionistă de Fotbal au adus Rapidul în această situaţie dramatică şi, evident, nemeritată.

Alţii sunt principalii vinovaţi şi ei trebuie căutaţi la cel mai înalt nivel managerial al propriei curţi. Şi asta, începând de nu prea demult. Acesta este apelul nostru, pe care-l adresăm suporterilor rapidişti, să înţeleagă adevărata cauză a situaţiei, nu să caute vinovaţi acolo unde nu sunt. Suntem alături de ei, iar Preşedintele FRF, domnul Mircea Sandu, rămâne aceeaşi persoană deschisă dialogului sincer şi onest, pe care l-a avut şi doreşte să-l aibă în continuare cu suporterii echipelor româneşti", se arată în comunicatul FRF.

Aproximativ 20 de suporteri ai FC Rapid au intrat, miercuri, la ora 18.00, în greva foamei la stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu şi spun că nu vor înceta acest protest decât atunci când vor demisiona conducerile FRF şi LPF, vinovate în opinia lor de retrogradarea formaţiei favorite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici