Fundaşul Cătălin Carp a efectuat vizita medicală şi va semna cu Steaua

Fundaşul Cătălin Carp, care a evoluat sezonul trecut la formaţiei CFR Cluj, a efectuat, luni dimineaţă, vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă din Bucureşti, urmând ca în cursul acestei zile să semneze un contract cu gruparea FC Steaua.

261 afișări
Imaginea articolului Fundaşul Cătălin Carp a efectuat vizita medicală şi va semna cu Steaua

Fundaşul Cătălin Carp a efectuat vizita medicală şi va semna cu Steaua (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Carp a efectuat vizita medicală alături de 11 jucători din lotul echipei Rapid, care se reuneşte astăzi în vederea reluării pregătirilor.

Component al echipei naţionale a Moldovei, Carp va semna din postura de jucător liber de contract. El îl va înlocui la Steaua pe fundaşul Gabriel Tamaş, exclus din lot de conducere din motive disciplinare.

Contactat telefonic, preşedintele CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că gruparea pe care o conduce a dorit să îl păstreze în lot pe Cătălin Carp. "Lui Cătălin i-a expirat contractul cu noi în iunie. Şi de atunci noi am tot negociat cu el pentru că vroiam să rămână la Cluj. Din păcate, fiind liber de contract, el a preferat să meargă la Steaua", a spus Mureşan.

În vârstă de 21 de ani, mijlocaşul a evoluat ca junior în Ucraina, la Şahtior Doneţk, iar din 2012 a fost legitimat la Dinamo Kiev unde a jucat însă doar pentru echipa a doua a clubului. Din septembrie 2014 a evoluat până la finalul ediţiei trecute a Ligii I pentru CFR Cluj.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici