Gâlcă: Nu sunt mulţumit de aspectul jocului, dar sunt mulţumit de munca echipei

Tehnicianul echipei Espanol Barcelona, Constantin Gâlcă, a declarat că nu este mulţumit de prestaţia formaţiei sale la meciul cu Las Palmas, dar este satisfăcut de munca jucătorilor, informează sport.es.

209 afișări
Imaginea articolului Gâlcă: Nu sunt mulţumit de aspectul jocului, dar sunt mulţumit de munca echipei

Gâlcă: Nu sunt mulţumit de aspectul jocului, dar sunt mulţumit de munca echipei (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Era foarte important să câştigăm, deşi în meciul trecut cu Levante am fost mai agresivi şi am recuperat mingi importante în prima repriză. Acum nu am mai reuşit asta, dar în defensivă am fost bine organizaţi şi în partea secundă am făcut un joc mai bun, mai rapid şi pe contraatac. Am fost mai liniştiţi şi trebuie să continuăm pe această linie pentru a controla meciurile. Nu sunt mulţumit de joc, dar sunt mulţumit de prestaţia echipei. Vom îmbunătăţi multe aspecte şi se va vedea în teren", a afirmat Gâlcă.

Formaţia Espanol Barcelona, antrenată de Constantin Gâlcă, a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Las Palmas, într-un meci din etapa a XVI-a a campionatului Spaniei, primul în această competiţie pentru gazde cu tehnicianul român la conducere.

Golul a fost marcat de Caicedo, în minutul 67.

Gâlcă a semnat luni cu Espanol Barcelona, iar marţi a debutat pe banca tehnică a acestei echipe, în Cupa Spaniei, la un meci cu Levante, scor 2-1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici