Gigi Becali spune că Mirel Rădoi va fi noul antrenor al Stelei

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a anunţat, duminică seară, la Arena Naţională, că Mirel Rădoi va prelua echipa roş-albastră din sezonul viitor, în locul lui Constantin Gâlcă.

1420 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali spune că Mirel Rădoi va fi noul antrenor al Stelei

Gigi Becali spune că Mirel Rădoi va fi noul antrenor al Stelei (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Întrebat dacă Mirel Rădoi o să vină la Steaua, Becali a răspuns: "E posibil. Am vorbit cu el, antrenor o să vină".

Constantin Gâlcă antrenează echipa Steaua din 2 iunie 2014. El a reuşit să conducă echipa la câştigarea Cupei Ligii şi să o califice în finala Cupei României. De asemenea, Steaua se află şi în lupta pentru titlul de campioană, cu două etape înainte de final fiind pe locul doi, la un punct de liderul ASA Târgu Mureş.

Mirel Rădoi a evoluat la Steaua în perioada 2000/2008, iar în prezent joacă la Al Arabi, în Qatar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici