Goian spune că va fi indisponibil aproximativ o lună

Fundaşul Dorin Goian a declarat, marţi, că va fi indisponibil aproximativ o lună, după ce s-a accidentat la meciul cu Ungaria, scor 1-1, din preliminariile Euro-2016.

52 afișări
Imaginea articolului Goian spune că va fi indisponibil aproximativ o lună

Goian spune că va fi indisponibil aproximativ o lună (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Am venit la Asteras şi mi s-a confirmat verdictul doctorului Pompiliu Popescu: o ruptură a muşchiului peronier lung stâng şi am nevoie de o pauză de trei săptămâni - o lună. Vreau să fac o recuperare bună, iar apoi să revin la Asteras, să joc şi apoi vom vedea dacă voi evolua în meciul cu Irlanda de Nord", a spus Goian la Digisport.

Reprezentativa României a încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul susţinut, sâmbătă, pe Arena Naţională, în compania selecţionatei similare a Ungariei, în etapa a doua Grupei F din preliminariile Euro-2016. Următorul meci din preliminarii al echipei naţionale este programat, astăzi, de la ora 21.45, în deplasare, cu Finlanda. În afara meciului cu Finlanda, România mai are de disputat în acest an o partidă în preliminariile Campionatului European, cu Irlanda de Nord, pe teren propriu, la 14 noiembrie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici