Grosskreutz, amendat cu 60.000 de euro pentru că a urinat în holul unui hotel

Fundaşul german Kevin Grosskreutz a fost amendat de clubul Borussia Dortmund cu 60.000 de euro, după ce a urinat în hotelul unui hotel din Berlin, în dimineaţa zilei de 18 mai, a anunţat cotidianul Bild.

97 afișări
Imaginea articolului Grosskreutz, amendat cu 60.000 de euro pentru că a urinat în holul unui hotel

Kevin Grosskreutz (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Borussia Dortmund a jucat la 17 mai finala Cupei Germaniei, pierdută, scor 0-2, cu Bayern Munchen, iar a doua zi dimineaţa, în jurul orei 06.00, poliţia a fost nevoită să intervină pentru a calma spiritele între Grosskreutz şi un alt oaspete al stabilimentului, după ce jucătorul a urinat în holul de la intrarea în Hotel Berlin, unde se afla cazată echipa sa.

Jucătorul, care se află în stagiu cu echipa Germaniei pentru Cupa Mondială, a fost amendat cu 60.000 de euro de către clubul său, iar selecţionerul Joachim Löw consideră cazul închis.

"Kevin şi-a cerut scuze pentru acest comportament. Pentru noi, cazul este închis", a declarat Low, citat de Bild.

Kevin Grosskreutz a afirmat pentru Bild că a avut un "un blackout" şi nu-şi aminteşte nimic despre acest incident.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici