Grupele Ligii Campionilor la handbal: Rapid Bucureşti a învins Lokomotiva Zagreb

Campioana României la handbal, Rapid Bucureşti, a învins, sâmbătă, în deplasare, echipa croată Lokomotiva Zagreb, cu scorul 31-27, în primul meci din grupa B a Ligii Campionilor.

290 afișări
Imaginea articolului Grupele Ligii Campionilor la handbal: Rapid Bucureşti a învins Lokomotiva Zagreb

Sursa foto: Facebook Handbal Rapid Bucureşti

Cele mai multe goluri au fost marcate de A. D. Badea şi E. Buceschi câte 6 goluri, pentru Rapid Bucureşti. Tot şase reuşite a avut K. Birtic, pentru echipa croată Lokomotiva Zagreb.

La pauză, campioana en-titre a României a intrat cu un avantaj de 4 goluri, scorul fiind 16-12 pentru Rapid, pentru ca în final meciul să se termine cu scorul 31-27, pentru românce, pe terenul croat.

După meciul de sâmbătă, Rapid Bucureşti este pe locul 2 în grupa B a Ligii Campionilor la handbal feminin, grupă condusă de Buducnost F, din Muntenegru, care a învins cu 40 - 27 Kastamonu F, din Turcia.

„Primul meci în EHF ChampionsLeague, prima victorie! Ne întoarcem cu toate punctele în Giuleşti, mulţumim fetelor, mulţumim suporterilor rapidişti care ne-au susţinut din tribune! Vă aşteptăm duminică ora 15:00 în Sala Polivalentă la meciul cu Metz”, scrie pe pagina de Facebook a echipei.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici