Haidar, un băieţel orfan din Beirut, a fost la Real Madrid şi s-a întâlnit cu Cristiano Ronaldo

Haidar, un băieţel de trei ani care şi-a pierdut părinţii în noiembrie, într-un atentat la Beirut, a vizitat, vineri, arena Santiago Bernabeu şi s-a întâlnit cu preşedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, şi cu atacantul Cristiano Ronaldo, a anunţat clubul madrilen.

227 afișări
Imaginea articolului Haidar, un băieţel orfan din Beirut, a fost la Real Madrid şi s-a întâlnit cu Cristiano Ronaldo

Haidar, un băieţel orfan din Beirut, a fost la Real Madrid şi s-a întâlnit cu Cristiano Ronaldo (Imagine: AFP/Mediafax Foto)

El a primit un tricou al Realului, având pe spate numele său şi numărul 7 al jucătorului portughez.

"După atacurile violente din niembrie din capitala libaneză, povestea micuţului Haidar, fotografiat cu tricoul Realului, a impresionat întreaga lume. De atunci, Real a făcut tot posibilul pentru a-l contacta şi a-l ajuta să-şi îndeplinească visul de a-l cunoaşte pe Cristiano Ronaldo şi de a vizita arena Santiago Bernabeu", a notat Real Madrid.

Haidar va asista duminică şi la meciul cu Rayo Vallecano, din campionatul Spaniei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici