Imagini şocante: Un rutier belgian a murit în Turul Italiei - VIDEO

Rutierul belgian Wouter Weylandt (Leopard), victima unei căzături, luni, în etapa a treia a Turului Italiei, a încetat din viaţă.

607 afișări
Imaginea articolului Imagini şocante: Un rutier belgian a murit în Turul Italiei - VIDEO

Imagini şocante: Un rutier belgian a murit în Turul Italiei

Weylandt, care a pierdut mult sânge conform postului RAI, a căzut în coborârea din Passo del Bocco. După ce a pierdut controlul asupra bicicletei, el s-a izbit de un zid şi a suferit mai multe răni, între care una la baza craniului.

El a primit îngrijiri pe drum de la echipa medicală a Turului Italiei, care i-a făcut masaj cardiac.

"Inima lui a încetat să mai bată", a declarat medicul Giovanni Tredici. "Weylandt fost victima unei căzături, iar când am ajuns la locul accidentului era inconştient. Am încercat să-l reanimăm 40 de minute, dar nu am mai putut face nimic", a menţionat medicul italian.

Wouter Weylandt avea 26 de ani şi şi-a pierdut viaţa în a treia etapă a Turului Italiei, la un an după ce câştigase tot a treia etapă din Il Giro.

Trecut la profesionişti în 2006, Weylandt şi-a început cariera la echipa Quick Step al lui Patrick Lefevere. În ultimul sezon el s-a transferat la Leopard, echipa fraţilor Schleck.

Belgianul a câştigat o etapă în Turul Spaniei în 2008 şi a obţinut victorii la mai multe curse în Belgia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici