Incident grav în Formula 1. Monopostul lui Mick Schumacher s-a rupt în două

  • Începută cu 3 amânări a startului şi o întârziere de peste o oră, cursa de Formula 1 de la Monaco a fost întreruptă din nou duminică, după ce monopostul pilotului echipei Haas, Mick Schumacher, s-a rupt în două, după ce s-a izbit de un perete de protecţie.
  • Pilotul german e în afara oricărui pericol.
4094 afișări
Imaginea articolului Incident grav în Formula 1. Monopostul lui Mick Schumacher s-a rupt în două

Sursa foto: Twitter Formula 1

Mick Schumacher s-a izbit de parapet în virajul 15, din zona piscinei, după ce a părut că a pierdut controlul monopostului său fără un motiv evident.

După ce maşina s-a izbit de peretele de protecţie, şasiul acesteia s-a rupt în două aproximativ la jumătate, puţin în spatele cockpit-ului. Din fericire pilotul germa a reuşit să iasă nevătămat din vehicol.

După 2 tururi de circuit parcurse în spatele safety car-ului, directorul cursei a decis instituirea steagului roşu, şi deci întreruperea cursei, din cauza avarierii peretelui de protecţie.

În momentul întreruperii cursei, se parcurseseră 30 de tururi şi mai erau în urmă 47. Ordinea la vârful cursei la monentul intrării pe linia boxelor era Perez, Sainz, Verspappen, Leclerc, Russel.

Pentru cei de la Haas cursa de duminică s-a încheiat, după ce şi Kevin Magnussen s-a retras din cursă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici