Ioan Niculae: Disputarea restanţei cu Steaua în 22 decembrie este un mare noroc pentru porci

Patronul clubului Astra Giurgiu, Ioan Niculae, a declarat, marţi, că programarea de către LPF a partidei restante pe care echipa sa o are de disputat în campionat cu Steaua reprezintă un mare noroc pentru porci, deoarece aceştia nu vor mai fi sacrificaţi de Crăciun.

108 afișări
Imaginea articolului Ioan Niculae: Disputarea restanţei cu Steaua în 22 decembrie este un mare noroc pentru porci

Ioan Niculae: Disputarea restanţei cu Steaua în 22 decembrie este un mare noroc pentru porci (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

"Avem o restanţă programată pe 22 decembrie. Această restanţă reprezintă un mare noroc pentru porci. Pentru că, jucând fotbal pe 22, nu mai avem timp să tăiem porcii de Crăciun. Nu ştiam de încă o amânare. Probabil că o să jucăm şi în februarie, şi în mai", a spus Niculae, la Sport.ro, după ce LPF a mai amânat o etapă, pentru ca naţionala să joace barajul de calificare la Cupa Mondială din Brazilia, cu Grecia.

Comentând şansele de calificare ale echipei României, finanţatorul Astrei a îndemnat la prudenţă, deoarece va fi o dublă manşă dificilă. "Va fi foarte greu, să nu ne facem iluzii. Înaintea tragerii la sorţi, toată lumea sărea într-un picior, să picăm cu Grecia. Cred că ar trebui să fim mai reţinuţi, mai cu picioarele pe pământ. Să nu credeţi că vom învinge uşor Grecia. Nu ştiu dacă vom învinge. Pentru România ar fi un moment de mare bucurie să ne calificăm după atâţia ani. Dar să vedem dacă putem", a spus el.

România întâlneşte Grecia în barajul de calificare la Cupa Mondială din 2014, meciul tur urmând să aibă loc în 15 noiembrie la Atena, iar returul în 19 noiembrie, la Bucureşti.

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, marţi, că la solicitarea selecţionerului Victor Piţurcă membrii Comitetului de Urgenţă al FRF au hotărât amânarea etapei a XV-a din Liga I, programată înaintea dublei echipei naţionale cu Grecia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici