Italianul Davide Grassi a semnat un contract cu Rapid

FC Rapid a anunţat, joi, pe site-ul oficial, că a obţinut serviciile fundaşului italian Davide Grassi, care ar putea debuta la gruparea giuleşteană în meciul de duminică, cu Farul, din etapa a doua a ligii secunde.

143 afișări
Imaginea articolului Italianul Davide Grassi a semnat un contract cu Rapid

Italianul Davide Grassi a semnat un contract cu Rapid (Foto: Toni Salabasev / Mediafax Foto)

Davide Grassi a evoluat deja în patru meciuri în acest sezon, pentru VFL Osnabruck, toate ca titular.

"Sunt pregătit să joc la Rapid, fizic mă simt foarte bine, jucând deja în patru partide pentru Osnabruck. Am venit la Rapid pentru a face performanţă şi pentru a readuce echipa în prima ligă. Ştiu de problemele de la club, însă putem trece peste ele. Pe Dan Alexa îl cunosc din campionatul Ciprului, am jucat contra lui, şi sunt sigur că va face treabă bună. Ştiu că Rapid are foarte mulţi suporteri şi că sunt foarte ataşaţi de echipă. Sper să-i avem alături meci de meci", a declarat fotbalistul italian.

În vârstă de 29 de ani, Grassi a mai evoluat în carieră pentru Cattolica, Bonifika, Merida, Sant Andreu, Aberdeen, Sorrento, Triestina, FC Brussels, Dundee United şi Aris Salonic.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici