Jean Todt: „Starea lui Michael Schumacher se îmbunătăţeşte încet şi sigur”

  • În cotidianul ”Bild”, fostul director al echipei Ferrari vorbeşte despre campionul german.
  • Ieşirea lui Todt are loc la câteva zile după documentarul lansat pe Netflix despre fostul pilot neamţ.
  • „Cu toate acestea, consecinţele vor rămâne”, afirmă fostul şef al lui Schumi.
1964 afișări
Imaginea articolului Jean Todt: „Starea lui Michael Schumacher se îmbunătăţeşte încet şi sigur”

Jean Todt: „Starea lui Michael Schumacher se îmbunătăţeşte încet şi sigur”

Michael Schumacher şi Jean Todt au colaborat în perioada Ferrari. „Situaţia lui Michael Schumacher se va îmbunătăţi încet şi sigur”, afirmă Todt.

Revelaţia, una dintre rarele actualizări privind starea de sănătate a legendei de la Ferrari, de 7 ori campion mondial în Formula 1, care din 29 decembrie 2013 luptă pentru a anula consecinţele unui accident grav la schi, care l-a băgat în comă şi l-a făcut să dispară de pe scena publică.

Vorbind la 10 zile după lansarea documentarului pe Netflix dedicat campionului, Todt afirmă despre accidentul de la Méribel: „Va lăsa urmări”.

„Am petrecut mult timp cu Corinna de când Michael a avut acel accident”, îşi aminteşte managerul (care a lăudat-o pe doamna Schumacher acum o lună: „Dacă Schumi este încă în viaţă, este doar datorită Corinna Betsch”).

Din 2014, fostul pilot, acum în vârstă de 52 de ani, a fost îngrijit în vila sa din Geneva şi în cea pe care familia o deţine în Mallorca.

Mult-aşteptatul documentar despre Michael Schumacher  fost lansat pe 15 septembrie, cu videoclipuri private nepublicate şi interviuri cu membrii familiei: aceasta are loc cu ocazia a 30 de ani de la debutul campioanei F1.

A fost produs de Benjamin Seikel şi regizat de Vanessa Nocker, care a editat deja un film despre legenda tenisului Boris Becker. Filmările au avut loc cu acordul Corinnei.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici