Joachim Low îşi doreşte o finală Germania - Italia la Cupa Mondială

Selecţionerul Germaniei, Joachim Low, a declarat, într-un interviu care va apărea joi în publicaţia Stern, că îşi doreşte să joace împotriva reprezentativei Italiei finala turneului final al Cupei Mondiale.

68 afișări
Imaginea articolului Joachim Low îşi doreşte o finală Germania - Italia la Cupa Mondială

Joachim Low (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"Nu am câştigat încă în faţa Italiei la Cupa Mondială, dar sunt sigur că va veni şi această zi. Dacă o vom face în finala turneului din Brazilia ar fi excelent. Tot ce îmi doresc este ca în 13 iulie să intrăm pe stadionul Maracana din Rio de Janeiro şi să jucăm finala", a spus Low.

Joachim Low consideră că în acest moment doar şapte-opt jucători germani nu sunt în formă maximă şi i-a amintit pe Miroslav Klose, Sami Khedira, Mario Gomez, Ilkan Gundogan şi Bastian Schweinsteiger.

Germania a fost învinsă de Italia, scor 2-1, în semifinalele Campionatului European din 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici