Juventus îl vrea pe Chiricheş, dar nu oferă mai mult de 8 milioane de euro pentru el (presă)

Gruparea Juventus a luat legătura prin intermediari cu clubul Tottenham pentru transferul fundaşului Vlad Chiricheş, însă nu este dispusă să plătească mai mult de opt milioane de euro (6,4 milioane de lire streline) pentru jucătorul român.

91 afișări
Imaginea articolului Juventus îl vrea pe Chiricheş, dar nu oferă mai mult de 8 milioane de euro pentru el (presă)

Juventus îl vrea pe Chiricheş, dar nu oferă mai mult de 8 milioane de euro pentru el (presă) (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Campioana Italiei doreşte un împrumut al fundaşului, cu opţiune de cumpărare. Totodată, tranzacţia ar trebui să aibă loc în ianuarie, numai în situaţia în care Juventus se califică în optimile de finală ale Ligii Campionilor, informează goal.com.

În acest moment, gruparea torineză este pe locul 3 într-o grupă din care mai fac parte Atletico Madrid, Olympiacos Pireu şi Malmo FF.

De un împrumut al românului mai este interesată şi Internazionale Milano, potrivit unei informaţii apărute, săptămâna trecută, pe blogul jurnalistului italian Gianluca di Marzio.

De asemenea, conform presei engleze, clubul Arsenal Londra doreşte să-l achiziţioneze pe fundaşul Vlad Chiricheş în perioada de transferuri din această iarnă şi este dispus să ofere suma de 8,5 milioane de lire sterline (aproape 11 milioane de euro) pentru internaţionalul român.

Chiricheş, care împlineşte vineri 25 de ani, a fost achiziţionat de la Steaua în vara anului trecut, în schimbul a 8,5 milioane de lire sterline.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici