Juventus şi AC Milan au fost învinse surprinzător pe teren propriu

  • Juventus a suferit o nouă înfrângere în Serie A, după ce a fost învinsă duminică, pe teren propriu, cu 2-0, de Monza.
  • Juventus se află acum pe locul 13 în clasament, cu 23 de puncte, la două locuri în spatele celor de la Monza.
  • AC Milan a fost şi ea învinsă de Sassuolo, acasă, scor 2-5.
229 afișări
Imaginea articolului Juventus şi AC Milan au fost învinse surprinzător pe teren propriu

Echipa lui Massimiliano Allegri nu a reuşit să-şi revină moral după ce a fost penalizată cu 15 puncte în această lună, în urma unei anchete privind tranzacţiile privind transferurile clubului. Ei se află la 15 puncte în spatele lui AC Milan, aflată pe ultimul loc ce duce în Liga Campionilor.

Monza a preluat conducerea după 18 minute, când Jose Machin l-a servit ideal pe Patrick Ciurria, care a şutat în plasă.

Dany Mota a dublat avantajul lui Monza cu şase minute înainte de pauză, când a primit mingea în interiorul careului, l-a ocolit pe portarul lui Juve, Wojciech Szczesny, şi a trimis mingea în poarta goală.

Juventus a dominat a doua repriză, dar a fost blocată în repetate rânduri de portarul Monza, Michele Di Gregorio, care a reuşit mai multe parade salvatoare.

AC Milan, înfrângere dureroasă cu Tătăruşanu titular

Într-un alt meci important din Serie A, AC Milan a fost la fel de surprinzător învinsă pe teren propriu de Sassuolo, cu un categoric 2-5, cu portarul român Tătăruşanu titular.

AC Milan a suferit astfel a patra înfrângere în cinci meciuri, ceea ce pune o mare presiune pe managerul Stefano Pioli.

Campioana Italiei se află pe locul patru în clasament, cu 38 de puncte, cu unul în faţa lui Lazio şi Roma, înaintea jocurilor acestora din etapa a 20-a. Sassuolo se află pe locul 16.

Primul gol al lui Sassuolo a venit împotriva cursului jocului după 19 minute, când Domenico Berardi a trimis o centrare în careu, Gregoire Defrel nemarcat marcând pentru 0-1.

Davide Frattesi a dublat avantajul două minute mai târziu, când a trimis un şut pe jos în plasă.

Giroud a redus din diferenţă pentru Milan în minutul 24, reluând cu capul centrarea lui Davide Calabria la colţul scurt, dar Berardi a restabilit rapid avantajul de două goluri al lui Sassuolo.

Ante Rebic a avut o şansă bună de a înscrie un gol în prelungirile primei reprize, dar portarul lui Sassuolo, Andrea Consigli, a intervenit la şutul din voleu.

Necazurile lui Milan au continuat în repriza a doua, când Armand Lauriente a transformat un penalty la două minute după pauză, iar Matheus Henrique a adăugat al cincilea gol cu 11 minute înainte de final.

Al doilea gol al lui Milan a fost anulat de VAR în minutul 54, când o fază fixă l-a găsit pe Rebic nemarcat în interiorul careului, care a reluat în plasă.

Divock Origi a marcat al doilea gol al Milanului cu o lovitură bine plasată de la marginea careului, în minutul 81.

Milan va înfrunta Inter în derby-ul milanez pe 5 februarie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici