Lăcătuş: Dacă se va decide să fiu demis, asta e. Eu nu ţin de scaun!

Antrenorul echipei CSMS Iaşi, Marius Lăcătuş, a declarat, sâmbătă, la finalul partidei pierdute cu scorul de 1-2 în faţa formaţiei CF Brăila, că va accepta să se despartă amiabil de gruparea ieşeană dacă se va decide acest lucru de către Comitetul Executiv.

199 afișări
Imaginea articolului Lăcătuş: Dacă se va decide să fiu demis, asta e. Eu nu ţin de scaun!

Lăcătuş: Dacă se va decide să fiu demis, asta e. Eu nu ţin de scaun!

"Dacă se va decide să fiu demis, asta e. Eu nu am ţinut niciodată şi nici nu voi ţine de scaun! Nu regret absolut deloc că am venit la Iaşi. Am ştiut în mare parte lotul şi am crezut în promovare şi eu
cred în continuare. Urmează o şedinţă de analiză a Comitetului Executiv şi dacă se va considera că eu sunt principalul vinovat şi că un alt antrenor putea face mai mult, atunci ne despărţim amiabil. Tot ce îmi pot eu reproşa este că în anumite momente nu am fost mai drastic cu unii jucători şi că nu am propus penalizări atunci când a fost cazul", a spus Marius Lăcătuş.

Tehnicianul formaţiei ieşene a mai precizat că în iarnă lotul trebuie întărit pentru a nu fi probleme în play-off: "Trebuie să aducem jucători, peste valoarea actuală a lotului, în toate compartimentele.
Mie nu-mi place să vorbesc de jucători, dar sunt unii care m-au dezamăgit. Pentru mine orice înfrângere este o umilinţă, pentru că aşa am fost crescut! Ei acceptă prea uşor înfrângerile".

Formaţia CSMS Iaşi a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, de CF Brăila, într-un meci contând pentru etapa a XVI-a a Seriei I a ligii secunde. Pentru ieşeni a marcat Crengăniş '90+2, în timp ce pentru oaspeţi au înscris Ndigwe '11 şi R. Neagoe '79.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici