Lăcătuş şi-a reziliat contractul cu CSMS Iaşi, Ionuţ Chirilă va fi noul antrenor al echipei

Preşedintele CSMS Iaşi, Florin Prunea, a declarat, joi, că înţelegerea cu antrenorul Marius Lăcătuş a fost reziliată, conducerea tehnică a echipei urmând a fi preluată de Ionuţ Chirilă.

213 afișări
Imaginea articolului Lăcătuş şi-a reziliat contractul cu CSMS  Iaşi, Ionuţ Chirilă va fi noul antrenor al echipei

Marius Lăcătuş (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"În urma deciziei Comitetului Director, s-a decis rezilierea înţelegerii cu Marius Lăcătuş. Am discutat cu Marius dimineaţă (n.r. - joi dimineaţă) şi am decis de comun accord să reziliem contractul. Locul lui Marius Lăcătuş va fi luat de Ionuţ Chirilă, cu care am ajuns la un acord verbal. Acesta urmează să ajungă astăzi (n.r. - joi) la Iaşi şi să discutăm detaliile contractuale", a spus Florin Prunea.

Ionuţ Chirilă va fi prezentat oficial joi după-amiază, într-o conferinţă de presă.

Lăcătuş era antrenor principal al CSMS Iaşi din octombrie 2013, el reuşind să promoveze formaţia în Liga I.

Ionuţ Chirilă a antrenat ultima dată pe Concordia Chiajna.

CSMS Iaşi este a patra echipă din Liga I care îşi schimbă antrenorul în acest început de sezon, după Ceahlăul Piatra Neamţ, FC Braşov şi FC Viitorul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici