Liga I are noi reguli pentru următorul sezon

  • Liga I va avea 16 echipe începând cu sezonul următor
  • Play-off-ul se încheie pe 26 mai 2021, Cupa României pe 22 mai
  • Meciurile de baraj şi Cupă nu se reprogramează
813 afișări
Imaginea articolului Liga I are noi reguli pentru următorul sezon

Sursa foto: Mediafaxfoto

Următorul sezon de Liga I va avea reguli mai stricte pentru a face faţă pandemiei.

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a anunţat că echipele nu mai au cum să mai rămână datoare pe teren. Cele care vor avea restanţe înainte de finalul sezonului vor pierde automat meciurile la masa verde.

Ca să poată disputa partidele, cluburile nu vor avea neapărată nevoie de toată banca. Vor putea juca dacă au 11 oameni pe teren, pe cineva în poartă şi măcar o rezervă.

Răzvan Burleanu - Preşedintele FRF: „Fiecare echipă trebuie să îndeplinească două condiţii: 1. Să aibă un număr de cel puţin 13 jucători, dintre care cel puţin un portar, 2. Să pună la dispoziţia organizatorilor competiţiei, cu cel puţin 6 ore înainte de disputarea meciului avizul DSP-ului. Un meci se poate reprograma, dar nu mai devreme de 7 zile. Un meci se poate reprograma o singură dată.” 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici