LIGA I: Dinamo - FC Botoşani, scor 1-0

Formaţia Dinamo a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a XVII-a a Ligii I, ultima a turului.

296 afișări
Imaginea articolului LIGA I: Dinamo - FC Botoşani, scor 1-0

LIGA I: Dinamo - FC Botoşani, scor 1-0 (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

Golul a fost marcat de George Ţucudean, în minutul 55.

Ţucudean a înscris cu un şut plasat, în stânga lui Perianu, după o centrare de pe dreapta a lui Lazăr în centrul careului.

Dinamo: Bălgrădean - Rus, Luchin, Grigore, Filip - Boubacar - Matei (Lazăr '48), I. Şerban, Elton, Curtean (Rotariu '46) -Ţucudean (Zougoula '80). Antrenor: Flavius Stoican.

FC Botoşani: Perianu - Patache, Dinu, Ursu, Acsinte - Tăban (Cârjan '61), Vaşvari - Vraciu (Codoban '78), Croitoru, Fulop - Hadnagy (R. Radu '88). Antrenor: Valeriu Bordeanu.

Cartonaşe galbene: Ţucudean '20, Boubacar '80 / Vaşvari '88, R. Radu '90+6

Arbitri: Istvan Kovacs (central) - Alexandru Vodă, Marius Marchidanu (asistenţi) - Florin Mazilu (rezervă)

Observatori: Ion Craiu, Costin Toma.

La meci au asistat 3.271 de spectatori.

Suporterii dinamovişti de la Peluza Sud au afişat un banner cu mesajul: "Rezistă Pungeşti" (n.r. - legat de protestele de la Pungeşti faţă de intenţia Chevron de explorare a gazelor de şist).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici