Loic Remy, bănuit de viol, a fost eliberat pe cauţiune

Internaţionalul francez al echipei Qeens Park Rangers, Loic Remy, arestat împreună cu alţi doi bărbaţi, după ce o femeie i-a acuzat de viol, a fost pus în libertate pe cauţiune, a anunţat joi poliţia londoneză.

108 afișări
Imaginea articolului Loic Remy, bănuit de viol, a fost eliberat pe cauţiune

Loic Remy (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Autorităţile britanice au precizat că toţi cei trei bărbaţi reţinuţi miercuri, la Fulham, au fost eliberaţi pe cauţiune până în septembrie, cercetările continuând în acest caz.

Clubul QPR a menţionat printr-un purtător de cuvânt că este la curent cu acuzaţiile ce îl vizează pe Loic Remy, dar se abţine de la comentarii.

Atacantul francez a fost arestat, miercuri, împreună cu alte două persoane, toţi trei fiind bănuiţi de viol. Remy, în vârstă de 26 de ani, şi ceilalţi doi bărbaţi au fost reţinuţi de Scotland Yard la Fulham, vestul Londrei, după ce o femeie de 34 ani s-a plâns poliţiei că a fost violată de aceştia, la 6 mai.

"Trei bărbaţi în vârstă de 26, 23 şi 22 de ani au fost arestaţi la o adresă din Fulham, fiind bănuiţi că au participat la un viol. Ei vor rămâne în custodia poliţiei din vestul Londrei", a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei, fără a preciza numele lui Remy.

Loic Remy s-a transferat în ianuarie la QPR de la Olympique Marseille. Queens Park Rangers va retrograda din Premier League la finalul acestui sezon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici