Luis Suarez a provocat un scandal la vestiare după meciul FC Barcelona - Espanol Barcelona

Atacantul uruguayan al echipei FC Barcelona, Luis Suarez, a provocat un scandal pe tunelul ce ducea la vestiare, la finalul meciului cu Espanol Barcelona, scor 4-1, din prima manşă a optimilor de finală ale Cupei Spaniei, a anunţat, joi, site-ul rmcsport.com, citând raportul arbitrului.

950 afișări
Imaginea articolului Luis Suarez a provocat un scandal la vestiare după meciul FC Barcelona - Espanol Barcelona

Luis Suarez a provocat un scandal la vestiare după meciul FC Barcelona - Espanol Barcelona (Imagine: AFP/Mediafax Foto)

"După meci, pe culoarul ce ducea la vestiare, Luis Suarez i-a aşteptat pe jucătorii de la Espanol, s-a îndreptat cătrei ei şi le-a spus: «V-am aşteptat, veniţi aici. Sunteţi nişte rebuturi». În urma acestor atacuri verbale a avut loc o încăierare între jucătorii celor două echipe. Personalul de securitate şi stafurile tehnice au încercat să intervină pentru a aplana conflictul", a scris arbitrul Juan Martinez în raport, conform site-ului rmcsport.com.

Conform Catalunya Radio, jucătorul Pape Diop de la Espanol i-ar fi spus lui Suarez în timpul meciului: "Vă voi rupe". Pape Diop a şi fost eliminat în minutul 75, după ce l-a insultat pe internaţionalul uruguayan.

Echipa Espanol Barcelona, antrenată de Constantin Gâlcă, a fost învinsă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 4-1 (2-1), de formaţia FC Barcelona, în prima manşă a optimilor de finală ale Cupei Spaniei.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Messi '13, '44, Pique '49 şi Neymar '88, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Caicedo, în minutul 9.

Espanol Barcelona a jucat în dublă inferioritate numerică, după eliminările lui Hernan Perez (minutul 72) şi Pape Diop (minutul 75).

Partida retur se va disputa la 13 ianuarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici