Mama unei handbaliste junioare de la Rapid acuză coechipiere ale fiicei sale de hărţuire sexuală

Mama unei handbaliste junioare de la Rapid Bucureşti acuză mai multe coechipiere ale fiicei sale că o hărţuiesc sexual pe sportiva în vârstă de 15 ani.

416 afișări
Imaginea articolului Mama unei handbaliste junioare de la Rapid acuză coechipiere ale fiicei sale de hărţuire sexuală

Mama unei handbaliste junioare de la Rapid acuză coechipiere ale fiicei sale de hărţuire sexuală

"Totul a început bine în primele luni, dar lucurile au degenerat în momentul în care fiica mea a plecat în cantonament cu Rapid, la Năvodari. Se întâmpla în vara lui 2010, în august, când fiica mea avea 12 ani! Şase dintre fete sunt lesbiene şi după ce s-au îmbătat cu whisky s-au dat la fata mea. Iar ea a reacţionat imediat: «Ce faci? Te dai la mine să mă săruţi? Eu nu sunt ceea ce sunteţi voi. Am venit la Rapid să fac performanţă, nu ca să fiu cu voi. Când ne întoarcem acasă, o să-i spun mamei mele totul». Iar când fiica mea s-a întors acasă mi-a spus totul: «Mamă! Tu nu ai idee ce se întâmplă acolo. Acolo sunt lesbiene. S-au dat la mine. Mi-au spus că dacă nu voi fi ca ele, nu mai am ce căuta acolo». La început nici nu am crezut-o. I-am spus că sunt mofturi de ale ei, că îi este prea greu la handbal şi caută o scuză ca să se lase", a declarat pentru Prosport mama tinerei de la Rapid, sub protecţia anonimatului, informează cotidianul Prosport.

Femeia a precizat că fiica sa a devenit din nou ţinta hărţuielilor coechipierelor, săptămâna trecută. "Apoi, o vreme nu am mai avut discuţii pe această temă, iar în ultimele trei luni din 2012 fiica mea nu a fost la antrenamente din cauza unor probleme medicale. Dar, săptămâna trecută, când s-a prezentat din nou la echipă, fetele s-au dat din nou la ea. I-au spus: «De ce te dai tu măreaţă? De ce nu-ţi place să mergi cu noi? Suntem toate o echipă, tu de ce nu eşti cu noi? Să vezi ce bine o să fie». Fiica mea le-a respins din nou, dar antrenoarei nu a avut curajul să-i spună despre cele întâmplate deoarece susţine că nu ar crede-o, pentru că fetele în culpă sunt mai mari decât ea. Iar fiica mea este marginalizată şi provocată mereu de lesbienele de la Rapid. Şi nu doar la fata mea s-au dat. Sunt mai multe colege cărora le e frică să vorbească de teamă să nu fie date afară din echipă. Chiar mă bucur că am reuşit să fac cunoscut ceea ce se întâmplă la renumitul club Rapid. Numai numele e de el. În spate se întâmplă multe lucruri", a spus ea, precizând că doreşte să-şi transfere fiica de la Rapid, dar clubul se opune.

"Eu am semnat un contract pe şase ani pentru fiica mea, dar acum Rapid nu vrea să o lase să plece în altă parte. Aş lua-o de acolo chiar dacă ştiu că va sta pe margine un an. Nu o mai las la Rapid nici măcar o zi. Am fost şi la federaţie, dar mereu mi s-a spus să aştept. Mereu nu era acolo persoana care se ocupă cu aceste probleme. Nu vreau ca fata mea să ajungă, în loc de sportivă, o lesbiană", a încheiat mama sportivei.

Antrenorarea echipei de junioare, Sultana Aiacoboaie, a respins acuzaţiile, afirmând că la formaţia sa nu se întâmplă nimic fără să ştie. "Nu e nimic adevărat. Cine susţine aşa ceva, minte. E cazul Alinei Dobrin acum în toată presa şi inventează tot felul de lucruri. Nu am auzit aşa ceva. Doamne fereşte. Nu ştiu nimic despre ce-mi spuneţi. Nu cred că s-a întâmplat aşa ceva în cantonament. Fetele sunt controlate. La ora zece seara se dă stingerea. Nu mişcă nimeni fără să ştiu. Astea sunt aberaţii. Nu am şi nu am avut niciodată lesbiene la Rapid", a declarat antrenoarea.

Preşedintele Clubului Sportiv Rapid, fosta medaliată olimpică la atletism Vali Caciureac, a afirmat, la rândul său, că nu cunoaşte acest caz, menţionând că nu a primit nicio sesizare de la părintele junioarei. "Este prima oară când aud astfel de lucruri. De ce nu a venit la noi să facă reclamaţie? Am fi făcut o anchetă, am fi sancţionat antrenoarea, am fi luat măsuri... Cred că unii vor să profite de acest caz de divorţ al Alinei Dobrin, care este unul urât, ca toate divorţurile, şi vor să ajungă vedete prin ziar. Voi discuta cu jurista clubului şi vom vedea ce vom decide", a declarat vicecampioana olimpică din 1984 pentru Prosport.

Acuzaţiile mamei jucătoarei de la Rapid au fost făcute după ce Prosport a scris în această săptămână că fostul boxer Robert Păcuraru, soţul handbalistei Alina Dobrin de la Rapid, a intentat acţiune de divorţ, susţinând în cererea sa de desfacere a căsătoriei că soţia sa a fost surprinsă întreţinând relaţii sexuale cu o coechipieră, Cristina Nicolae. Prima înfăţişare a procesului de divorţ a avut loc, joi, la Judecătoria Sectorului 6, cei doi soţi disputându-şi custodia băiatului lor, în vârstă de 7 ani.

Robert Păcuraru şi Alina Dobrin s-au cunoscut în 2001 şi sunt căsătoriţi din 2005.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici