Manchester City e gata să facă o ofertă uriaşă pentru Haaland. Granzii Europei se întrec în oferte

Atacantul Borussiei Dortmund, Erling Haaland, va fi la mare căutare în această vară. În timp ce nemţii fac presiuni asupra sa pentru a-i prelungi contractul, granzii Europei se întrec în oferte.

333 afișări
Imaginea articolului Manchester City e gata să facă o ofertă uriaşă pentru Haaland. Granzii Europei se întrec în oferte

Manchester City e gata să facă o ofertă uriaşă pentru Haaland. Granzii Europei se întrec în oferte

Manchester City este pregătită să facă din Erling Haaland unul dintre cei mai bine plătiţi jucători din Premier League, în încercarea de a-l atrage de la Borussia Dortmund în această vară, potrivit Todofichajes.

Campionii din Premier League sunt foarte hotărâţi să îl aducă pe atacantul norvegian şi i-ar fi transmis agentului său, Mino Raiola, că sunt pregătiţi să îi plătească un salariu de bază de peste 20 de milioane de lire sterline (28 de milioane de dolari) pe sezon timp de cinci ani, la fel ca cel mai bine plătit jucător al lui City, Kevin De Bruyne.

Doar Cristiano Ronaldo câştigă mai mult în Premier League, iar aceasta este o cifră pe care Barcelona, Real Madrid şi PSG s-ar putea lupta să o supraliciteze.

Norvegianul nu dă însă niciun semn în privinţa viitorului său, declarând că momentan vrea să se concentreze asupra meciurilor pe care le are de jucat.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici