Manchester United vrea să-i achiziţioneze în vară pe Cristiano Ronaldo, Bale şi Neymar

Publicaţia britanică The Times scrie, vineri, că Manchester United vrea să-i achiziţioneze pe Cristiano Ronaldo, Gareth Bale (ambii de la Real Madrid) şi Neymar (FC Barcelona), oficialii grupării engleze fiind interesaţi şi de serviciile lui Robert Lewandowski (Bayern Munchen).

501 afișări
Imaginea articolului Manchester United vrea să-i achiziţioneze în vară pe Cristiano Ronaldo, Bale şi Neymar

Manchester United vrea să-i achiziţioneze în vară pe Cristiano Ronaldo, Bale şi Neymar

"Manchester United se va concentra vara viitoare pe aducerea a unor jucători de elită, care să ridice echipa eliminată marţi din Liga Campionilor", scrie sursa citată.

Potrivit sursei citate, un alt jucător dorit de United este atacantul formaţiei Tottenham, Harry Kane.

Formaţiile Wolfsburg (3-2 cu United) şi PSV Eindhoven (2-1 cu ŢSKA Moscova) s-au calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor în urma rezultatelor înregistrate, marţi, în ultima etapă a Grupei B, iar Manchester United a încheiat această fază pe locul 3, astfel că va evolua în 16-imile Ligii Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici