Marica a efectuat primul antrenament cu echipa după operaţia de menisc

Atacantul echipei Konyaspor, Ciprian Marica, a anunţat, miercuri, printr-o postare făcută pe pagina sa de Facebook, că a efectuat primul antrenament alături de coechipieri după operaţia de menisc.

123 afișări
Imaginea articolului Marica a efectuat primul antrenament cu echipa după operaţia de menisc

Ciprian Marica (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Hey, prieteni! Am avut o zi grozavă, pentru mine fotbalul a reînceput în această după-amiază. Pe 24 octombrie am suferit intervenţia chirurgicală. În fiecare minut care s-a scurs de atunci mi-am dorit să simt din nou mirosul ierbii proaspete, să alerg din nou pe gazon alături de coechipieri. Cu ajutorul lui Dumnezeu, azi am făcut primul antrenament cu echipa. După o pauza de 2 luni şi 21 de zile. A fost o zi minunată!", a scris Marica.

Internaţionalul român a mai spus că îşi doreşte ca anul 2015 să fie cel mai bun din cariera sa: "Vă mulţumesc din suflet celor care aţi fost alături şi m-aţi încurajat în toată perioada asta. Pentru că este un nou început, îmi pun şi dorinţe! Îmi doresc un 2015 mai bun ca toţi ceilalţi ani din cariera mea. Sper ca şi în plan personal să fie aşa cum visez. Vă doresc şi vouă să aveţi un an grozav şi o viaţă minunată!".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici